Новини

Українська принцеса підкорює нові континенти!

Українська принцеса підкорює нові континенти!
24 серпня 2018

24 серпня відбулись одразу два гучних релізи нашого анімаційного фільму: відтепер фільм йде у прокатах кінотеатрів Індії та Чилі!

«Викрадена принцеса» продовжує свій переможний шлях країнами світу та відкриває нові континети! Відтепер український анімаційний фільм студії Animagrad (FILM.UA Group) можна побачити у кінотеатрах ще двох країн – Індії та Чилі, реліз у яких відбувся 24 серпня.

Вже цього вікенду «Викрадену принцесу» покажуть у найбільших містах найнаселенішої країни світу – Нью-Делі, Мумбаї, та у штатах Пенджаб, Уттар-Прадеш та Гуджарат. Реліз в Індії відбувається одразу чотирма мовами – англійською, гінді, та телугу. Наступного тижня до прокату приєднаються штати Таміл Наду, Андра Прадеш та Карнатака. Прокатником фільму виступає компанія Ultra Media & Entertainment Group.

Індійські медіа вже відзначили винятковість релізу нашого фільму у країні, адже він став першою повнометражною анімацією неамериканскього виробництва, випущеною у широкий прокат. Більше про особливості релізу в цій країні можна прочитати у статті видання Cartoon Brew, журналісти якого також відзначають високу якість анімації нашої «Принцеси».  

Сушілкумар Агарвал, СЕО компанії Ultra Media & Entertainment Group прокоментував реліз «Викраденої принцеси» для видання The Hindu Business Line: «Вихід на індійські екрани анімаційного фільму, твір не студією-мейджором – досить рідкісне явище, і тим більше примітно, що« Вкрадена принцеса »не поступається голлівудським мультфільмів ні в якості анімації, ні в дубляжі, ні в контенті. Це одна з головних причин, чому ми вирішили придбати права на цей фільм. Ми сподіваємося, що фільм сподобається сімейної аудиторії в Індії, оскільки піднімає універсальні питання».

Окрім того, 24 серпня стартував прокат «Викраденої принцеси» на зовсім новому континеті: Чилі стало першої країною Південної Амери

ки, де наш фільм надійшов у кінотеатральний реліз. А вже у вересні фільм зможуть побачити глядачі у Венесуелі й Аргентині, а згодом – у Колумбії, Мексиці та Бразилії. Тримаємо кулачки та зичимо нашій Принцесі успіхів на далекому континеті!


Нагадаємо, що анімаційна стрічка «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» вийшла в український прокат 7 березня і одразу встановила рекорд. За два тижні мультфільм зібрав 29 801 235 гривень й перевищив тримісячний бокс-офіс військової драми «Кіборги» сумою у 23 032 807 гривень. Права на показ мультфільму були продані у понад 50 країн світу, і наразі стрічка йде у кінотеатрах Сербії, Чехії, Словакії, Словенії, Угорщини й Естонії. У Хорватії та Боснії-і-Герцеговині фільм тримається у прокаті вже 19-й тиждень поспіль. Загалом фільм вже зібрав у кінотеатрах понад мільйон глядачів.

Слідкувати за новинами проекту можна на офіційній Facebook-сторінці, в Instagram-акаунті, та на сайті мультфільму.