Новини

«Привіт! Я – київська принцеса Міла, і моє життя – постійний стресс»: до Дня Києва Animagrad запускає новий проект про українську столицю

«Привіт! Я – київська принцеса Міла, і моє життя – постійний стресс»: до Дня Києва Animagrad запускає новий проект про українську столицю
26 травня 2017

Спеціально до Дня Києва студія Animagrad і її перший повнометражний мультфільм «Викрадена Принцеса» (прем’єра 7 березня 2018 року) запускає освітньо-розважальний проект «Щоденник Принцеси Київської», написаний від особи головної героїні мультфільму принцеси Міли.

Результатом проекту стане своєрідний путівник історичними місцями Києва. «Щоденник Київської Принцеси» стартував на офіційних сторінках мультфільму та студії у Facebook, Instagram і Twitter; ви можете слідкувати за його розвитком за хештегом #ЩоденникПринцесиКиївської, а його англійська версія є доступною за тегом #DiaryOfTheKyivPrincess. В інтерактивній формі проект знайомить киян та гостей міста з історією столиці, додає нові смисли звичайній прогулянці центром міста, та становить інтерес для широкої аудиторії.

На сторінках цього щоденника Міла робить жартівливі записи щодо її улюблених місць у Києві, описує, як всесвітньо відомі Золоті Ворота, Десятинна церква, Володимирська вулиця та інші пам’ятки культури виглядали тисячі років тому; як час та історія змінили їх; і чому вони настільки визначні для неї. Однак щоденник Міли не тільки переповідає історію Києва  він також окреслює деякі сюжетні деталі майбутнього мультфільму та дозволяє нам пізнати головну героїню краще.

«Ми дуже любимо Київ, тому працювати над цим проектом  велике задоволення»,  каже Поліна Толмачова, директор з маркетингу та PR у FILM.UA Group. «Прогулянки з Принцесою  це чудовий спосіб провести приємні та насичені вихідні. Ми впевнені, що це може перерости у щось більше та цікавіше. Наша Міла є донькою легендарного князя Володимира, а це значить, що вона знає абсолютно все про Київ». 

Довідка. «Викрадена Принцеса»  перший повнометражний мультфільм для українського і міжнародного прокату анімаційної студії «Анімаград». Фільм знаходиться на стадії виробництва, але права на його прокат попередньо продані на більш, ніж 20 територій  Китай, Південна Корея, Франція і франкомовні країни, Польща, Болгарія, Ізраїль, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Литва, Латвія, Естонія, а також країни Середнього Сходу та Північної Африки.