Новини

«Викрадена Принцеса» на VІІ Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал»

«Викрадена Принцеса» на VІІ Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал»
23 травня 2017

З 17 по 21 травня у Києві відбувся міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал», в якому вперше взяли участь проекти анімаційної студії Animagrad (FILM UA Group) та продакшна Glowberry (FILM UA Group).

В неділю, 21 травня, в кінозалі №1 пройшла презентація повнометражних анімаційних проектів студії Animagrad. Вперше широкій аудиторії були продемонстровані нові епізоди з мультфільму «Викрадена Принцеса», що вийде в світовий та український прокат 7 березня 2018 року. Продюсер проекту Єгор Олесов розповів як проходить робота над картиною, відповів на запитання глядачів і поділився міжнародними успіхами проекту.

Головною нагородою для команди «Анімаграда» стала жива і дуже тепла реакція на представлені матеріали, безліч питань і справжній інтерес, який викликала принцеса Мила у наймолодшої аудиторії.

Довідка. «Викрадена Принцеса» - перший повнометражний мультфільм для українського і міжнародного прокату анімаційної студії «Анімаград». Фільм знаходиться на стадії виробництва, але права на його прокат попередньо продані на більш, ніж 20 територій - Китай, Південна Корея, Франція і франкомовні країни, Польща, Болгарія, Ізраїль, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Литва, Латвія, Естонія, а також країни Середнього Сходу та Північної Африки.