Новини

«ВИКРАДЕНА ПРИНЦЕСА» СТАЛА ПЕРЕМОЖЦЕМ РЕЙТИНГУ «ЗНЯТО В УКРАЇНІ»

«ВИКРАДЕНА ПРИНЦЕСА» СТАЛА ПЕРЕМОЖЦЕМ РЕЙТИНГУ «ЗНЯТО В УКРАЇНІ»
5 квітня 2019

Український анімаційний фільм «Викрадена Принцеса: Руслан і Людмила» виробництва студії Animagrad виграв нагороду в номінації кращий анімаційний фільм рейтингу «Знято в Україні»

Церемонія нагородження переможців рейтингу "Знято в Україні" була організована сайтом delo.ua в партнерстві з Медіа Груп Україна і відбулась 4 квітня 2019 року в арт-просторі ЦУМу (Київ, вул. Хрещатик, 38). В рамках події були названі кращі фільми і серіали, що вийшли в період з 2016 по 2018 рр., а також кінематографісти, які брали участь в їх створенні. Рейтинг підбив підсумки двох етапів голосування: глядацького та експертного. Приємно зазначити, що «Викрадена Принцеса» була визнана кращою українською анімацією 2016-2018 років як серед глядачів, так і серед експертів. Почесний приз з рук організаторів отримали режисер та сценарист мультфільму - Олег Маламуж та Ярослав Войцешек відповідно.

Нагадаємо, що «Викрадена Принцеса: Руслан і Людмила» став найкасовішим українським мультфільмом за часів Незалежності, зібравши в прокаті понад 36 млн гривень.