Новини

7 вересня в Ризі відбувся спеціальний показ анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» українською мовою

7 вересня в Ризі відбувся спеціальний показ анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» українською мовою
7 вересня 2018

Наша Принцеса знову заговорила рідною мовою: Посольство України у Латвії ініціювало спеціальний показ найкасовішого українського фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» (Animagrad, FILM.UA Group) для представників діаспори. Тож українці, які проживають за межами країни, також змогли проникнутись духом стрічки і посміятись з оригінальних жартів.

Показ відбувся 7 вересня, об 11.30, у кінотеатрі FORUM CINEMAS CITADELE у Ризі.

Нагадаємо, що в українській версії головні герої заговорили голосами солістів групи «Время и Стекло», Юрія Горбунова, Сергія Притули, Олега Фагота Михайлюти, Діми Монатіка та інших українських зірок.

Анімаційна стрічка «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» вийшла в український прокат 7 березня і одразу встановила рекорд. За два тижні мультфільм зібрав 29 801 235 гривень й перевищив тримісячний бокс-офіс військової драми «Кіборги» сумою у 23 032 807 гривень. Права на показ мультфільму були продані у понад 50 країн світу, і наразі стрічка йде у кінотеатрах Сербії, Чехії, Словакії, Словенії, Угорщини й Естонії. У Хорватії та Боснії-і-Герцеговині фільм тримається у прокаті вже 20-й тиждень поспіль. Загалом фільм вже зібрав у кінотеатрах понад мільйон глядачів.

Ми дуже раді, що познайомили наших глядачів з Принцесою рідною мовою, і дякуємо партнерам за таку можливість!

Слідкувати за новинами проекту можна на офіційній Facebook-сторінці, в Instagram-акаунті, та на сайті мультфільму.