Новини

У львівському кінотеатрі MULTIPLEX пройшли благодійні покази «Викраденої принцеси»

У львівському кінотеатрі MULTIPLEX пройшли благодійні покази «Викраденої принцеси»
28 серпня 2018

Наша Принцеса не тільки кмітлива, але й дуже добра! Тож наприкінці серпні у Львові пройшли благодійні покази фільму для діток з багатодітних сімей, сиріт, а також дітей воїнів АТО.

Провести благодійні покази найкасовішого українського фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» (Animagrad, FILM.UA Group) запропонували наші партнери із торгово-розважального центру Victoria Gardens та кінотеатру MULTIPLEX. Всього за тиждень благодійних показів – з 16 по 23 серпня – фільм змогли подивитись понад 1110 дітей.

«З проханням провести повторний благодійний показ кінострічки до нас звернулись представники ТРЦ Victoria Gardens. „Викрадена принцеса“ — рекордсмен вітчизняного прокату серед фільмів українського виробництва. Ми розуміємо, що не всі встигли потрапити на сеанси, але усвідомлення того, що є діти, які не потрапили на показ мультфільму з об’єктивних причин, підштовхнуло до рішення підтримати ініціативу», — поділилась керівник львівського кінотеатру Анастасія Долінська.

Дякуємо партнерам за організацію чудового свята для дітей!

Нагадаємо, що анімаційна стрічка «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» вийшла в український прокат 7 березня і одразу встановила рекорд. За два тижні мультфільм зібрав 29 801 235 гривень й перевищив тримісячний бокс-офіс військової драми «Кіборги» сумою у 23 032 807 гривень. Права на показ мультфільму були продані у понад 50 країн світу, і наразі стрічка йде у кінотеатрах Сербії, Чехії, Словакії, Словенії, Угорщини й Естонії. У Хорватії та Боснії-і-Герцеговині фільм тримається у прокаті вже 19-й тиждень поспіль. Загалом фільм вже зібрав у кінотеатрах понад мільйон глядачів.

Слідкувати за новинами проекту можна на офіційній Facebook-сторінці, в Instagram-акаунті, та на сайті мультфільму.