Новини

«Викрадена принцеса» була представлена ​​в Каннах на найбільшому Європейському ринку телеконтенту MIPCOM

«Викрадена принцеса» була представлена ​​в Каннах на найбільшому Європейському ринку телеконтенту MIPCOM
20 жовтня 2017

У жовтні цього року FILM.UA Group, як завжди, представляла свої проекти на власному стенді #R7.L12. Одним з хедлайнерів став повнометражний анімаційний фільм «Викрадена принцеса. Руслан і Людмила» (Animagrad), що зараз знаходиться на етапі розробки.

Члени делегації FILM.UA Group відзначили, що учасники ринку виявляли особливий інтерес до українських  анімаційних проектів – повнометражних «Викрадена принцеса. Руслан і Людмила», «Мавка. Лісова пісня» (Animagrad), та до серіалу «Мама поспішає додому».

Справка. «Викрадена принцеса» — перший повнометражний мультфільм для українського та міжнародного прокату у виробничій лінійці анімаційної студії Animagrad. Фільм знаходиться на стадії виробництва, але права на його прокат попередньо продані на більш, ніж 30 територій — Китай, Південна Корея, Франція та франкомовні країни, Польща, Болгарія, Ізраїль, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Литва, Латвія, Естонія, а також країни Середнього Сходу та Північної Африки. Мультфільм «Викрадена принцеса» став переможцем 9-го конкурсного відбору Держкіно, сума державного фінансування становить близько 20 % від загального бюджету.