Новини

FILM.UA Group представила анімаційний проект «Викрадена принцеса» в Каннах на MIPTV

FILM.UA Group представила анімаційний проект «Викрадена принцеса» в Каннах на MIPTV
4 квітня 2017

Сьогодні в Каннах стартував MIPTV (Marché International des Programmes de Télévision) - один з найбільш важливих європейських ринків аудіо-візуального контенту. Традиційно в ньому взяла участь FILM.UA Group. В каталог проектів потрапили повнометражні анімаційні картини «Викрадена принцеса», «Мавка. Лісова пісня» (Animagrad) і серіал «Мама поспішає додому» (Glowberry), постери проектів прикрасили оновлений стенд української делегації R7.L12 в павільйоні Palais des Festivals.

Щорічно MIPTV збирає близько 12000 учасників з усього світу, які відвідують теле-ринок для спільного виробництва, купівлі, продажу, фінансування та поширення розважального контенту. Під час ринку, делегація FILM.UA Group проведе переговори з дистриб'юторами, з представниками європейських телеканалів і найбільших світових продакшенів.

Нагадаємо, що анімаційний фільм «Викрадена принцеса» вже проданий на більш, ніж 20 територій по всьому світу: Китай, Південна Корея, Франція і франкомовні країни, Польща, Болгарія, Ізраїль, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Литва, Латвія, Естонія, а також країни Середнього Сходу та Північної Африки.